PERSBERICHT | VW Orchids bekent kleur!

Specialist in grootbloemig, witte Phalaenopsis voegt kleuren toe aan assortiment

1 maart 2019 – VW Orchids heeft, anderhalf jaar na de introductie op de markt, een goede naam opgebouwd met het maken van bijzondere vormen met grootbloemige, witte Phalaenopsis. De kweker uit Nieuwaal heeft zich bewezen door het afleveren van kwalitatief goede producten en inmiddels een vaste klantenkring opgebouwd voor de duizenden cascades, umbrella’s en spiegelbogen die wekelijks de kwekerij verlaten. Vanuit de markt kwam de vraag om deze vormen ook met gekleurde Phalaenopsis te gaan maken en nu is het zover; de komende weken worden de eerste gekleurde planten verwacht.

Focus op vormen

Het assortiment van VW Orchids bestaat momenteel uit verschillende soorten witte Phalaenopsis, maar daar komt in de komende weken verandering in. Op verzoek van klanten bekent VW Orchids kleur en zijn er met zorg een aantal gekleurde rassen uitgezocht om het assortiment mee te verbreden.

Toch blijft VW Orchids trouw aan haar roots en gefocust op de kleur wit. 80% van het assortiment blijft de komende jaren grootbloemig wit, en daarmee blijft VW Orchids doen waar ze goed in zijn; het maken van bijzondere, witte vormen! Door het toevoegen van gekleurde Phalaenopsis aan het assortiment kan VW Orchids een breder pakket aanbieden van onder andere verschillende roze, paarse en oranje vormen om op soort, maar ook als mix. De komende maanden zullen er verschillende, prachtige rassen toegevoegd worden aan het assortiment. Wilt u op de hoogte blijven van het actuele aanbod van VW Orchids? Neem dan contact op met Erik van Wijk via verkoop@vworchids.nl of 0418-556 022 of bekijk het assortiment over twee weken tijdens de Seasonal Trade Fair in Naaldwijk. VW Orchids is dan te vinden in stand 4.12 en laat u graag het vernieuwde aanbod zien.

Over VW Orchids

VW Orchids is een moderne kwekerij in Nieuwaal met 3,5 ha, die sinds 2017 is ingericht op het telen van Phalaenopsis. Door te focussen op het maken van vormen van grootbloemige Phalaenopsis in potmaat 12 cm, bewijst VW Orchids zich als de kwaliteitskweker op dit gebied. Kwaliteit is voor eigenaar Kees van Wijk van groot belang en heeft binnen VW Orchids het telen van Phalaenopsis tot ambacht verheven. Vakwerk en gevoel, met alle aandacht voor de plant.  Voor meer informatie, kijk op www.vworchids.com, Facebook en Instagram.

Kleuren VW Orchids

Gerelateerde berichten