fbpx

PERSBERICHT | Vrolijke Bulb Bouquet weer beschikbaar!

9 januari 2020 – De start van een nieuw jaar is altijd extra speciaal voor Kwekerij Visschedijk uit Ambt-Delden. Een nieuw jaar betekent ook de start van het seizoen voor Bulb Bouquet, de vrolijke tulpenschoven. Bulb Bouquet is inmiddels in heel Europa populair en zal de komende weken vele consumenten verblijden! 

Twentse ambacht

Het bijzondere aan Bulb Bouquet is dat de tulpenschoven nog steeds volledig met de hand geplukt en op ambachtelijke wijze gebonden worden. Dagelijks verlaten honderden handgebonden boeketten de kwekerij, op weg naar een mooi plekje bij de consument thuis. Hier kan men weken van Bulb Bouquet blijven genieten! Doordat de tulpen hun bol behouden, blijven de tulpen sterk en bloeien ze langer door. Ook kunnen de tulpenschoven zelfstandig blijven staan. Zo is Bulb Bouquet dus een echte kleurrijke eyecatcher voor binnen- en buiten.

Bulb Bouquet weer beschikbaar!

Beschikbaarheid

Wil je Bulb Bouquet ook een keer proberen? De kleurrijke tulpenschoven zijn tot en met Pasen verkrijgbaar bij Kwekerij Visschedijk uit Ambt-Delden. Bulb Bouquet is verkrijgbaar in o.a. rood, geel, oranje, roze, paars en wit en in verschillende groottes; 10, 15 of 20 tulpen in een schoof. De afgelopen jaren is de populariteit van Bulb Bouquet flink toegenomen. Niet alleen in Nederland is Bulb Bouquet nog steeds een groot succes, ook buiten de landsgrenzen blijft de vraag toenemen. 

Via de socialmediakanalen Instagram en Facebook worden consumenten in verschillende landen geïnspireerd. Ook kunnen Nederlandse consumenten Bulb Bouquet direct bestellen via verschillende webshops. Op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom Bulb Bouquet? Houd dan de Facebook– en Instagrampagina in de gaten! 

Gerelateerde berichten