fbpx

PERSBERICHT | Van Veen Gerbera in de prijzen bij Ranking The Grower

23 september – Op 22 september heeft KAS Magazine de winnaars van Ranking The Grower bekend gemaakt. Ook Van Veen Gerbera is in de prijzen gevallen. In de categorie Meest ondernemende teler 2020 behaalde Van Veen Gerbera een mooie derde plek.

Kartrekker

“Van Veen Gerbera is een bedrijf dat op meerdere vlakken heel gericht met haar toekomst bezig is. Het bedrijf, dat gevestigd is in De Lier, heeft de organisatie goed op orde en durft ambities uit te spreken. De goede taakverdeling én het oog voor de persoonlijke kant van ondernemen maken Van Veen Gerbera bijzonder. Bovendien is Van Veen Gerbera de kartrekker binnen Colours of Nature, de coöperatie van minigerbera-kwekers”, aldus de jury.

Young professionals

Van Veen Gerbera wordt ook wel een voorbeeld binnen de gerberateelt genoemd. Onder meer door Young Professionals een kans te geven om binnen de organisatie door te groeien. Daarmee laat Van Veen Gerbera zien dat het oog heeft voor de toekomst en volop durft te investeren in de continuïteit van het bedrijf. 

Ronald van Veen: “Er staan enkele goed opgeleide Young Potentials aan de poort te kloppen om hun kennis en ambitie in het bedrijf waar te gaan maken. Heerlijk is dat. Alleen met een uitgebalanceerde organisatie en goed opgeleide specialisten zijn wij klaar om de nieuwe uitdagingen en kansen in de markt op te pakken.”

Van Veen Gerbera 

Van Veen Gerbera is een familiebedrijf dat op twee locaties, Hofzichtlaan en Kasteelweg, gerbera’s kweekt op karakter: met lef en ambitie en af en toe een tikkeltje eigenwijs. De gerberakweker brengt in grote volumes een sterk staaltje gerbera’s groot om de klant te beleveren. Met een professioneel en betrouwbaar team streeft Van Veen Gerbera naar het allerbeste resultaat. Zo produceert de organisatie op een eerlijke en transparante wijze minigerbera’s. Van Veen Gerbera is lid van Colours of Nature. 

Colours of Nature 

Colours of Nature is een Nederlandse coöperatie van minigerberatelers, die sinds 2004 is opgericht met als doel om de afzet van minigerbera’s samen op te pakken en haar klant volledig te ontzorgen. Ondertussen teelt de vereniging op negen kwekerijen en 32 ha onder één naam meer dan 250 miljoen mini gerbera’s per jaar, die via de retail uiteindelijk bij de consument thuis in de vaas terechtkomt. De belangrijkste pijlers van de afzetcoöperatie zijn duurzaamheid, de mogelijkheid van levering in grote volumes, bovengemiddelde kwaliteit, maatwerk, meedenken met de klant en de focus op grootschalig inkopende partijen. Meer over Colours of Nature en haar assortiment is te vinden op www.minigerbera.nl

Gerelateerde berichten