PERSBERICHT | Nieuwe deelnemers voor Orchid Inspiration Days 2019

14 deelnemende kwekers op orchideeënevent van 5 t/m 13 juni 2019

6 december 2018 – Bezoekers aan de Royal FloraHolland Trade Fair, konden dit jaar niet om de Orchid Inspiration Days heen. Het doel was om zoveel mogelijk beursbezoekers attent te maken op de komende editie en daarom was er op diverse plekken op de beursvloer een promotieplek te vinden. Voordat het orchideeënevenement daadwerkelijk plaatsvindt, proberen de deelnemers hiermee alvast te prikkelen. Nieuw tijdens de 2019 editie, is dat het zuiden van Nederland ook vertegenwoordigd wordt. In totaal zullen veertien Nederlandse orchideeënspecialisten in zes dagen tijd, verspreid over twee weken, zoveel mogelijk (potentiële) klanten en eindklanten inspireren met hun producten.

Deelnemers van Orchid Inspiration Days 2019

De tweede editie van Orchid Inspiration Days, het orchideeënevenement van specialist tot de klant en eindklant, is in juni 2018 positief afgesloten. Eén van de doelstellingen was een verdubbeling van de hoeveelheid bezoekers, ten opzichte van het evenement in 2017. Dit doel is behaald, waardoor de deelnemende orchideeënspecialisten kunnen terugblikken op een geslaagd evenement. Ook in 2019 wordt er weer ingezet op innovaties en inspiratie. Met de aanvulling van Artisan uit Nieuwaal en Ter Laak Orchids uit Wateringen, kan de internationale vakgerichte klant bij in totaal veertien kwekerijen in Nederland terecht voor de nieuwste variëteiten, verschillende concepten en bovenal om veel inspiratie op te doen.

Alle deelnemende bedrijven zijn: Artisan, Aphrodite Orchidee, GreenBalanZ, Van der Hoorn Orchideeën, Pannekoek Orchideeën, Stolk Flora, De Vreede Holland, De Hoog Orchids, Wooning Orchids, Levoplant, OK Plant, Opti-flor, Piet Vijverberg en Ter Laak Orchids.

Een voorproefje van de Orchid Inspiration Days

Orchid Inspiration Days inspireert! Voor iedereen die geïnteresseerd is in een voorproefje op hét Nederlandse orchideeënevent en op de hoogte wil blijven: op de website www.orchidinspirationdays.com en de sociale media-kanalen van Orchid Inspiration Days Facebook, LinkedIn, Instagram en Twitter, worden de ontwikkelingen van het event bijgehouden.

Lees hier in de case wat er allemaal bij de organisatie van de Orchid Inspiration Days 2018 kwam kijken!

Gerelateerde berichten