fbpx

PERSBERICHT | Nieuwe deelnemer voor jubilerende Orchid Inspiration Days

11 deelnemende kwekers op orchideeënevent van 3 t/m 11 juni 2020

24 januari 2020 – Met de start van het nieuwe jaar, zijn ook de voorbereidingen voor hét jaarlijkse orchideeën inspiratie evenement -De Orchid Inspiration Days- gestart. Tijdens de komende beurzen, zoals IPM en Trade Fair in Naaldwijk, zullen de deelnemende kwekers de beursbezoekers zoveel mogelijk attent maken op de komende editie. De Orchid Inspiration Days viert dit jaar haar 5-jarig jubileum en is hiermee inmiddels een begrip geworden! In totaal zullen gedurende twee weken (7 dagen), 11 kwekers zoveel mogelijk (potentiële) klanten en eindklanten inspireren met hun producten.

Deelnemers van Orchid Inspiration Days 2020

De vierde editie van Orchid Inspiration Days, het orchideeënevenement van specialist tot de klant en eindklant, is in juni 2019 positief afgesloten. De organisatie is met name tevreden over het aantal bezoekers, de kwaliteit en de bezoekduur. Bezoekers geven aan vooral geïnteresseerd te zijn in innovaties en inspiratie en hier wordt in 2020 ook weer op ingezet. Dit jaar mag het initiatief weer een nieuwe deelnemer verwelkomen: Ansu Vanda uit Wateringen. Met de aanvulling van het toonaangevende Ansu Vanda, kan de internationale vakgerichte klant bij in totaal elf kwekerijen in Nederland terecht voor de nieuwste variëteiten, verschillende concepten en bovenal om veel inspiratie op te doen. 

Alle deelnemende bedrijven zijn: Ansu Vanda, Artisan, Aphrodite Orchidee, GreenBalanZ, Pannekoek Orchideeen, Stolk Flora, De Hoog Orchids, Levoplant, OK Plant, Opti-flor en Ter Laak Orchids.

Een voorproefje van de Orchid Inspiration Days 

Orchid Inspiration Days inspireert! Voor iedereen die geïnteresseerd is in een voorproefje op hét Nederlandse orchideeënevent en op de hoogte wil blijven: op de website www.orchidinspirationdays.com en de sociale media-kanalen van Orchid Inspiration Days Facebook, LinkedIn, Instagram en Twitter, worden de ontwikkelingen van het event bijgehouden.

Gerelateerde berichten