fbpx

PERSBERICHT | Met De Grote Tuinverbouwing en Pull Position op zoek naar de parel van 2020

Ook dit jaar maken kwekers en veredelaars kans op product placement in het bekende tuinprogramma. 

19 mei 2020 – Vorig jaar bezochten Rob Verlinden en Ivo Putman, bekend van SBS6 tv-programma De Grote Tuinverbouwing, samen met team Pull Position verschillende locaties van de FlowerTrials, op zoek naar de meest bijzondere parel van het nieuwe tuinseizoen. Vanwege het cancelen van alle evenementen, kan de parelactie dit jaar niet fysiek door gaan. Toch wordt er online invulling aan de actie gegeven en maken kwekers en veredelaars ook dit jaar kans op een plekje in het goed bekeken tv-programma.  

Sfeer en kleur

Veredelaars en kwekers doen elk jaar hun best om de mooiste producten te realiseren voor de (eind)consument. “Coronacrisis of niet, het nieuwe tuinseizoen gaat volgend jaar gewoon weer van start”, aldus Ivo Putman. Reden genoeg om de parelactie dit jaar een vervolg te geven! En dus gaan we op zoek naar de mooiste noviteit of het meest bijzondere product dat iedere consument in zijn of haar tuin zou moeten hebben. 

Meedoen 

Tuin- en perkplanten kwekers en veredelaars hebben tot en met 7 juni a.s. de mogelijkheid om zich in te schrijven voor de parelactie en kans te maken op de hoofdprijs: product placement in een aflevering van het nieuwe seizoen van De Grote Tuinverbouwing. Dit kan door de naam van je product, minimaal drie Unique Selling Points en een paar (sfeer)beelden te sturen naar Iris de Smet van Pull Position via iris@pullposition.nl of door het online formulier in te vullen via https://forms.gle/g39PZ51gxyofKYsc7 (inloggen met Google account vereist).  

Uiterlijk 19 juni worden de winnaars, gekozen door De Grote Tuinverbouwing en Pull Position, bekendgemaakt. In de aanloop naar deze datum zal er online aandacht worden gegeven aan de verschillende kanshebbers op de hoofdprijs.

Over deze samenwerking 

Sinds 2019 adviseert en ondersteunt Pull Position het tv-programma De Grote Tuinverbouwing omtrent de laatste trends, noviteiten en andere topics op het gebied van groen.

Gerelateerde berichten