fbpx

PERSBERICHT | LOFE is helemaal van nu

6 februari 2020 | Een leuk plantje in huis, ook als je geen groene vingers hebt? Met LOFE van Anaiah Holland is het mogelijk! LOFE is een trendy concept met groene en bloeiende planten die groeien met de wortels in het water. 

LOFE is in 2017 bedacht in Costa Rica, waar eigenaren Piet-Jan en Jacqueline Reijm (Anaiah Holland) destijds woonden. Zij werkten met Dracaena’s en ontdekten dat deze planten uitstekend op (slechts) wat water in een flesje konden groeien en dit er ook nog eens fantastisch uitzag! Na veel enthousiaste reacties, besloten zij het concept uit te breiden met verschillende groene plantjes en dit op de markt te introduceren als LOFE, longlife. 

Plantje in huis, maar dan anders! 

Een compositie van de producten van LOFE, plantjes met wortels in het water.

Het assortiment van LOFE bestaat uit verschillende groene- en bloeiende planten in vrolijke, decoratieve flesjes. Dit flesje vul je met water, waarna het plantje wortels gaat vormen. Omdat de wortels op water staan (ook wel hydroponic genoemd) en dus zichtbaar zijn, krijgt de plant een heel nieuw en eigentijds uiterlijk. Het assortiment bestaat uit diverse groene planten zoals Dracaena, Strelitzia en Syngonium maar ook bloeiende varianten zoals Anthurium en Spathiphyllum. Ook zijn er tal van leuke rekjes en plateaus om de plantjes in te plaatsen. Zo is het meteen een hippe accessoire voor in huis én een heel leuk cadeau! 

Paar weken op vakantie? Geen probleem!

Een compositie van de producten van LOFE, plantjes met wortels in het water.

Omdat LOFE plantjes op water groeien, vragen ze erg weinig verzorging. Eens in de paar maanden mag het flesje met water bijgevuld worden. De planten houden ook nog eens zelf het water schoon! Ideaal voor mensen die geen groene vingers hebben of wanneer je op vakantie gaat. En de plantjes hebben nog meer voordelen: als het water helder blijft, zorgen ze ook voor een beter klimaat in huis door de luchtzuiverende werking. Wanneer je plantje haar wortels volledig in het water heeft gevormd, kun je er ook voor kiezen om hem in een pot te planten. Zo krijgt het plantje een tweede leven! 

Via de socialmediakanalen Instagram en Facebook worden consumenten geïnspireerd. Ook kunnen Nederlandse consumenten LOFE plantjes direct bestellen via verschillende webshops. Op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom LOFE? Houd dan de Facebook– en Instagrampagina in de gaten! 

Over LOFE

Het merk LOFE is onderdeel van Anaiah Holland. Het concept draait om een breed assortiment groene en bloeiende plantjes die groeien en bloeien op water. In een decoratief flesje in een stijlvol frame of plateau, worden deze planten per stuk of in mooie mix setjes aangeboden. Bezoek voor meer informatie www.lofelonglife.com

Gerelateerde berichten