fbpx

PERSBERICHT | GO ECO met AltaNova

Met het gloednieuw duurzaamheidslabel GO ECO, wil AltaNova de consument faciliteren om een duurzame keuze te maken. 

5 november 2020 – Bewust omgaan met het milieu en duurzame keuzes maken binnen het teeltproces, is iets wat AltaNova al jaren doet. Om dit (beter) kenbaar te maken, heeft het bedrijf van bijzonder bloeiende planten, een duurzaamheidslabel voor haar verpakkingen ontwikkeld. 

Papieren Jasmijn hoes 

Vanaf heden biedt AltaNova haar populaire product Jasmijn in een nieuwe, duurzame papieren verpakking. Op deze hoes is ook iets nieuws te zien; een duurzaamheidslabel. AltaNova zocht al een tijdje naar een manier om (internationaal) kenbaar te maken dat de consument -wanneer zij een product van AltaNova aanschaft- een duurzame keuze maakt. Dit label komt (op termijn) op alle verpakkingen terug. Zo faciliteert AltaNova de consument in het maken van een duurzame keuze.  

Duurzame keuzes 

AltaNova kweekt mooie, kwalitatief hoogwaardige producten, zónder het milieu onnodig te belasten. Hiervoor maakt zij iedere dag weer bewuste keuzes. Maar wat houdt dit precies in? Op de nieuwe duurzaamheidspagina op de website van AltaNova is dit per onderdeel transparant omschreven. Ook in het gloednieuwe magazine (download hem hier!) wordt er uitgebreid verteld over de duurzame keuzes die het bedrijf maakt. 

Over AltaNova  

AltaNova is gespecialiseerd in het kweken van bijzondere bloeiende producten voor ieder seizoen. AltaNova stelt zichzelf de missie juist de ‘niet standaard’ producten, maar de bijzondere parels te kweken en beschikbaar te maken voor de consument, hoe moeilijk deze ook te telen zijn. AltaNova bestaat uit vijf kwekerijen, waarvan één buitenlandse vestiging in Portugal. Voor meer informatie kunt u terecht op altanova.nl.   

Gerelateerde berichten