fbpx

PERSBERICHT | Gerbera United viert tienjarig bestaan in nieuwe kas

De gerbera specialist opent nieuwe locatie en viert jublieum

19 november 2019 – Dit is een bijzonder jaar voor Gerbera United, het bedrijf bestaat namelijk tien jaar. Ook nam zij onlangs haar derde locatie in gebruik. Na maanden van voorbereiden en optimaliseren van de nieuwe, moderne kwekerij, is het nu tijd voor een officiële opening.

Opening kas

Afgelopen zomer nam Gerbera United haar nieuwe locatie, aan de Nieuwkoopseweg in Nootdorp, voor het eerst in gebruik. Nu de kas volledig ‘up and running’ is, is het hoog tijd voor de officiële opening, die deze week plaatsvindt. Op 21 november zijn de klanten van Gerbera United uitgenodigd. Zij worden welkom geheten met een terugblik op 10 jaar Gerbera United en mogen de nieuwe kas vervolgens zelf bewonderen. Ook houdt Hans van Breukelen (Nederlands beste keeper uit de jaren ‘80 &’90) een inspirerende speech over onder andere samenwerking. Twee dagen erna, op 23 november, wordt de opening van het nieuwe pand groots gevierd met collega’s, medewerkers, vrienden en familie.

Nieuwe locatie Gerbera United

Jubileum

De festiviteiten van deze week staan niet alleen in het teken van de opening van de nieuwe locatie, ook het tienjarig jubileum van het bedrijf wordt gevierd. Tijdens beide evenementen staat het ondernemersduo Dick Kooij en W.P. van den Berg uitgebreid stil bij 10 jaar Gerbera United en kijken zij vol positiviteit naar de toekomst. 

Over Gerbera United

Gerbera United is dé gerbera specialist en biedt een uitgebreid assortiment met speciale soorten via de ‘Ambition’-lijn. Deze collectie wordt ieder jaar vernieuwd met de nieuwste soorten. Het resultaat zijn gerbera’s in de meest verrassende vormen! Denk aan de springerige Springs, de piepkleine Piccolini, de gekrulde Pasta’s, de dromerige Pastini en de gevulde Gerondo. Al deze variëteiten zijn in diverse kleuren beschikbaar én als groot- en kleinbloemige variant. De soorten worden daarnaast ook als ‘United Crazy mix’ aangeboden, een ware kleurenexplosie van Gerbera’s! Naast de ‘Ambition’-lijn wordt het assortiment van Gerbera United aangevuld met de sterke klassiekers van de ‘Perfection’-lijn. Samen vormen ze een totaalassortiment, waardoor de klant op één adres terecht kan voor al haar gerbera’s.

Gerelateerde berichten