fbpx

PERSBERICHT | Gerbera United viert jubileumjaar

De gerbera specialist viert haar tienjarig bestaan

4 november 2019 – Dit is een bijzonder jaar voor Gerbera United. Niet alleen is het bedrijf onlangs uitgebreid met een nieuwe locatie, maar de gerbera kweker mag dit jaar ook tien kaarsjes uitblazen.   

Jubileum

Een tienjarig bestaan moet gevierd worden. En daarom organiseert Gerbera United eind november een feestelijk evenement voor haar klanten. Zij worden rondgeleid door de nieuwe kas, krijgen een heerlijke lunch én er is een inspirerende spreker, Hans van Breukelen (Nederlands beste keeper uit de jaren ‘80 &’90). Twee dagen erna wordt er een groot feest gevierd met collega’s, medewerkers, vrienden en familie. Ook tijdens de Royal FloraHolland Trade Fair wordt er aandacht besteed aan het jubileum. Een bezoek aan de stand brengt je meteen in feeststemming en… wie jarig is, trakteert! Bezoek Gerbera United in stand A.7.

Een bloeiende samenwerking

Gerbera United is tien jaar geleden ontstaan toen Dick Kooij en W.P. van den Berg besloten de krachten te bundelen. Met eenzelfde kijk op ondernemen en de gerbera teelt, zijn er inmiddels veel grote stappen ondernomen. De afgelopen jaren is het assortiment bijvoorbeeld enorm uitgebreid. Onlangs zelfs nog, toen Gerbera United besloot een derde locatie te starten, aan de Nieuwkoopseweg in Nootdorp. Deze locatie beschikt over de nieuwste tuinbouwtechnieken, speciaal ontwikkeld voor de gerberateelt. Inmiddels is Gerbera United uitgegroeid tot een ware gerbera specialist met maar liefst meer dan 160 verschillende gerbera rassen.

Over Gerbera United

Het jubileumlogo van Gerbera United

Gerbera United is dé gerbera specialist en biedt een uitgebreid assortiment met speciale soorten via de ‘Ambition’-lijn. Deze collectie wordt ieder jaar vernieuwd met de nieuwste soorten. Het resultaat zijn gerbera’s in de meest verrassende vormen! Denk aan de springerige Springs, de piepkleine Piccolini, de gekrulde Pasta’s, de dromerige Pastini en de gevulde Gerondo. Al deze variëteiten zijn in diverse kleuren beschikbaar én als groot- en kleinbloemige variant. De soorten worden daarnaast ook als ‘United Crazy mix’ aangeboden, een ware kleurenexplosie van Gerbera’s! Naast de ‘Ambition’-lijn wordt het assortiment van Gerbera United aangevuld met de sterke klassiekers van de ‘Perfection’-lijn. Samen vormen ze een totaalassortiment, waardoor de klant op één adres terecht kan voor al haar gerbera’s.

Gerelateerde berichten