fbpx

PERSBERICHT | Colours of Nature organiseert ‘coronaproof’ Koningsdag met Green Housing

24 april 2020 – Dit jaar ziet Koningsdag er totaal anders uit. Geen vrijmarkten, volle pleinen en festivals. Bij Colours of Nature, de coöperatie van minigerberatelers, is het idee ontstaan om een feest voor de mensen thuis te organiseren, genaamd Green Housing!

Housen tussen de minigerbera’s

De coronacrisis brengt veel negatieve gevolgen met zich mee, maar er ontstaan ook creatieve en vernieuwende initiatieven. Nu we Koningsdag vanuit huis moet vieren, betekent het nog niet dat het geen feestelijke dag kan zijn! Zo ontstond bij Colours of Nature het idee voor Green Housing. Op Koningsdag wordt er vanaf 14:00 ’s middags een anderhalf durende liveset neergezet vanuit de Colours of Nature kwekerij aan de Heulweg in Kwintsheul. DJ Layon Nais verzorgt tussen de oranje gekleurde minigerbera’s een ‘coronaproof festival’ die live te volgen is via Facebook. Dit intitaitef is een samenwerking tussen Colours of Nature, DJ Layon Nais en First Frame. Met dit online evenement willen de initiatiefnemers de sierteelt onder de aandacht brengen bij een brede doelgroep. En mensen thuis de mogelijkheid geven om er toch een waanzinnige Koningsdag van te maken

Over Colours of Nature

Colours of Nature is een Nederlandse coöperatie van minigerberatelers, die sinds 2004 is opgericht met als doel om de afzet van minigerbera’s samen op te pakken en haar klant volledig te ontzorgen. Ondertussen teelt de vereniging op negen kwekerijen en 32 ha onder één naam meer dan 250 miljoen mini gerbera’s per jaar, die via de retail uiteindelijk bij de consument thuis in de vaas terechtkomt. De belangrijkste pijlers van de afzetcoöperatie zijn duurzaamheid, de mogelijkheid van levering in grote volumes, bovengemiddelde kwaliteit, maatwerk, meedenken met de klant en de focus op grootschalig inkopende partijen. Meer over Colours of Nature en haar assortiment is te vinden op www.minigerbera.nl.

Gerelateerde berichten