fbpx

PERSBERICHT | Chrysantencoöperatie VannoVa opent nieuw distributiecentrum in Naaldwijk

24 september 2020 – Sneller, flexibeler en duurzamer. De Master Growers van VannoVa leveren sinds vorige week een groot deel van hun bestellingen uit vanuit hun nieuwe distributiecentrum in Naaldwijk. Een mooie stap voor de chrysantencoöperatie, die daarmee haar service richting haar klanten uitbreidt. 

Bundelen

Toen er een box bij Wematrans op de veiling in Naaldwijk vrijkwam, twijfelde chrysantencoöperatie VannoVa geen moment. Voorheen werden alle bestellingen bij de verschillende Master Growers opgehaald, verzameld en naar de klant gebracht. Door de opening van het distributiecentrum wordt er gewerkt vanuit een centrale voorraad. Dit is efficiënter, duurzamer én VannoVa kan zo sneller bij alle klanten in Aalsmeer, Rijnsburg en Naaldwijk zijn. 

Bekend gezicht 

Master Grower Laurens van der Lans verkocht in kwartaal 1 van 2020 zijn chrysantentuin en ontfermt zich nu over het nieuwe distributiecentrum van VannoVa.

Laurens: “Klanten van VannoVa konden natuurlijk al via de webshop bestellen, maar het distributiecentrum biedt extra voordelen. Zo kan de klant nu langer, namelijk tot 10:00 bestellen, voor levering voor 14:00 uur op dezelfde dag, wat we willen uitbreiden naar 11:00 uur. Op deze wijze verlenen we een nog betere service aan onze klant.”

Over VannoVa

VannoVa is een samenwerkingsverband van een aantal toonaangevende chrysantenkwekers. Door samen te werken op het gebied van productie, marketing en promotie hebben de Master Growers van VannoVa internationaal een toonaangevende positie verworven. De vele jaren ervaring die door de Master Growers zijn opgedaan, maken VannoVa tot een aansprekende, mondiale partner op het gebied van productie en het leveren van chrysanten van topkwaliteit in het hogere segment.

Gerelateerde berichten