fbpx

PERSBERICHT | CANNA CANNOVA® SEIZOEN TRAPT AF!

Geef je tuin een tropisch sfeertje met CANNOVA®

15 april 2020 – Nu de lente is aangebroken, is ook het CANNOVA® seizoen van start gegaan. Het is heerlijk weer om in de tuin aan de slag te gaan en hoe leuk is het dan om deze een tropisch sfeertje te geven met CANNOVA®. De vrolijk gekleurde Canna’s zijn vanaf heden verkrijgbaar bij Kwekerij Meeslouwer, JK Plant, Vreugdenhil Bulbs & Plants en Christoph Gärtner. CANNOVA® is een merk van veredelaar Takii.

Vrolijk kleurenpallet

Nu iedereen extra veel thuis is, is het fijn om je huis en tuin op te vrolijken met bloemen en planten. CANNOVA kan hier met haar brede kleurenpallet zeker aan bijdragen. De tropische tuinbloeier is namelijk in acht verschillende kleuren verkrijgbaar. Er zijn zelfs soorten met prachtige, donkergekleurde bladeren. Wanneer je CANNOVA rond deze periode in de tuin plant, heb je er tot diep in de herfst veel plezier van!

CANNOVA onderscheidt zich van de standaard Canna-series door zowel uiterlijk als prestatie. Bovendien gedijt deze tropische plant ook zeer goed in een koeler zomerklimaat. Dit biedt mogelijkheden voor exporteurs om de afzetmarkt voor dit type product uit te breiden met landen in Noordwest-Europa.

Canna Cannova

Verkrijgbaarheid

Vanaf deze week is CANNOVA bij vier verschillende kwekers in Nederland en Duitsland verkrijgbaar. In Nederland wordt CANNOVA gekweekt door Meeslouwer (17cm), JK Plants (17cm) en Vreugdenhil Bulbs & Plants (12cm). In Duitsland wordt CANNOVA gekweekt door Christoph Gärtner (12, 14 en 17cm).

Over Takii  

Takii is één van de meest vooraanstaande veredelaars van groente- en siergewassen in de wereld. ‘Creating tomorrow today’ is de leidende slogan achter de bedrijfsfilosofie. Hierdoor gedreven creëren, produceren en distribueren zij hoogwaardige rassen en verlenen zij kwalitatief hoogstaande ondersteuning aan hun ketenpartners. Het bedrijf is binnen de sierteelt marktleider op het gebied van onder andere zonnebloemen, canna en sierkool.

Gerelateerde berichten