fbpx

PERSBERICHT | Artisan opent nieuwe consumentenwinkel

29 juni 2020 – Artisan opent op 1 juli de deuren van haar nieuwe winkel aan de kwekerij. In de winkel van maar liefst 50m2, kan de consument terecht voor de mooiste orchideeën cadeaus.

Interieuritems en cadeaus

Artisan had al een kleine shop achterin de kwekerij. Door de toenemende interesse van de consument is er gekozen om een nieuwe winkel te maken, welke coronaproof ingericht is.

De nieuwe winkel kent een ruime opzet met veel keus aan orchideeën van hoge kwaliteit. Ook zijn er arrangementen te koop, die geheel naar wens van de klant gemaakt kunnen worden.

Er is een uitgebreid assortiment aan bijpassende potten, van klein tot groot! De eigentijdse interieuritems van de bekende Living Collection van Artisan zijn ook in de winkel te vinden.

Een cadeautje voor jezelf of voor een ander! In de toekomst wordt de winkel verder uitgebreid en zijn er plannen om workshops te verzorgen.

Speciale openingsactie 

Tijdens de eerste week van de opening (1-4 juli) geldt er een mooie actie: bij aankoop van een 4-of 5 tak orchidee krijg je er een mooie pot bij cadeau. De nieuwe winkel is vanaf 1 juli te bezoeken van maandag t/m donderdag van 9-17 uur, vrijdag 9-16 uur en op zaterdag van 9-12 uur.

Artisan – Handmade orchids

Artisan betekent ambacht en benadrukt het verfijnde vakwerk, die de mensen bij Artisan in de vingers hebben. Artisan onderscheidt zich in een superieure kwaliteit orchidee.

Een Phalaenopsis met veel takken en bloemen in compact formaat. Met dit vakwerk weten ze een product te telen, waarbij er gestreefd wordt naar een ‘onverwoestbare’ creatie met een enorme sierwaarde door de hoeveelheid bloemen. Allen herkenbaar door de ambachtelijke potcover of verpakkingsdoos, in Artisan uitstraling.

Meer informatie over Artisan op: http://www.artisan-orchids.com/.

Gerelateerde berichten