fbpx

PERSBERICHT | Amazone Plants maakt met 9cm Anthuriums assortiment ‘compleet’

Het jaar begint meteen met een hoogtepunt voor Amazone Plants uit Honselersdijk. Vanaf heden is er een nieuwe potmaat toegevoegd aan het Anthurium assortiment: 9cm! Met de start van het uitleveren van deze 9cm’s is het assortiment compleet.

Start met zeven rassen

Vanaf deze maand zijn er zeven rassen in potmaat 9cm te verkrijgen; Aristo, Sweet Dream, Elido, Solara, Vanilla, Mystral en Spirit en dit wordt nog verder uitgebreid. De 9cm planten zijn beschikbaar in de inmiddels bekende Amazone verpakking, welke vorig jaar werd geïntroduceerd. Ook zijn de nieuwe, kleurrijke Anthuriums mooi te combineren met eigentijds keramiek.

Hét adres voor hoogwaardige potanthurium

Waar het assortiment voor 2019 nog uitsluitend uit potmaat 17 bestond, zorgt deze uitbreiding ervoor dat Amazone Plants haar Anthuriums nu in vier potmaten kan aanbieden: 9, 12, 14 en 17cm. Dit maakt Amazone Plants hét adres voor hoogwaardige potanthurium. Voor klanten een groot voordeel om alle potmaten op één adres te bestellen.

Over Amazone Plants

Amazone Plants uit Honselersdijk is een moderne Anthuriumkwekerij die voldoet aan de hoogste eisen voor het optimaal telen van een grote diversiteit kwaliteitsanthuriums. Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid staan hierbij hoog in het vaandel. Strategisch gelegen op een steenworp afstand van Royal FloraHolland Naaldwijk, levert Amazone Plants achttien soorten Anthurium in potmaat 12, 14, 17 en nu ook 9cm. Voor meer informatie: www.amazoneplants.nl

Gerelateerde berichten