fbpx

PERSBERICHT | AltaNova stelt nieuwe verkoper aan

Rob de Zoete start per 1 oktober bij de kweker van bijzondere, bloeiende planten

Nieuwe uitdaging

Rob de Zoete (49) is al ruim 25 jaar werkzaam in de sierteeltsector, onder andere bij diverse kwekers en de afgelopen 10 jaar als persoonlijk verkoper bij Royal FloraHolland. ‘Het samen zoeken naar wat de klant wil, de lijnen uitzetten, kansen pakken en doelen behalen doe ik elke dag met veel plezier. En vanaf 1 oktober ga ik bij AltaNova een nieuwe uitdaging aan, ik heb veel zin in deze stap binnen dit dynamische bedrijf, met een prachtig assortiment aan bloeiende planten!’, aldus Rob.

Goede overdracht

Voorganger Jan Bos heeft ruim 30 jaar bij AltaNova gewerkt, waardoor hij het bekende gezicht voor diens klanten is geworden. Toen bleek dat Jan een nieuwe uitdaging had gevonden, werd er meteen besloten dat de overdracht met de nieuwe verkoper nauwkeurig moest plaatsvinden. Daarom is Jan, wanneer Rob in dienst treedt, de eerste periode beschikbaar om een goede overdracht te waarborgen. Ook gaan ze in oktober samen diverse klanten bezoeken.

Over AltaNova

AltaNova is gespecialiseerd in het kweken van bijzondere bloeiende producten voor ieder seizoen. AltaNova stelt zichzelf de missie juist de ‘niet standaard’ producten, maar de bijzondere parels te kweken en beschikbaar te maken voor de consument, hoe moeilijk deze ook te telen zijn. AltaNova bestaat uit vijf kwekerijen, waarvan één buitenlandse vestiging in Portugal. Voor meer informatie kunt u terecht op altanova.nl.

Gerelateerde berichten