fbpx

PERSBERICHT | AltaNova start voorjaarsseizoen met veel nieuws!

De kweker van bijzondere bloeiende producten start voorjaarsseizoen met Genista en nieuwe vormen Jasmijn.

6 februari 2020 – AltaNova biedt een breed pakket met bijzonder bloeiende producten. De Stephanotis, één van de belangrijkste producten, is een jaarrond product. De overige producten van AltaNova zijn de komende maanden allemaal één voor één beschikbaar. 

Start Genista seizoen

Het voorjaar start altijd erg vroeg bij AltaNova en daar is dit jaar geen uitzondering op. AltaNova gaat van start met Genista cytisus (ook wel bekend als brem). AltaNova biedt de gele bloeier aan in drie varianten: struik (potmaat 12, 17 en 27cm), bol op stam en piramide, beide in potmaat 17cm. De struiken zijn al beschikbaar (vanaf week 4) en de stammen en piramide vanaf week 9. Genista is een echte zonaanbidder. Hij bloeit van begin lente tot diep in de zomer en is ook nog eens gemakkelijk te verzorgen! Het gehele Genista assortiment is beschikbaar tot week 16.

Nieuw binnen het Jasmijn assortiment

De Jasmijn is bij AltaNova van november tot juni beschikbaar. Het is al een breed assortiment, maar AltaNova breidt de collectie nu verder uit met een aantal nieuwe vormen! Nieuw is de Jasmijn 27cm in achtkantige schaal (verwacht vanaf week 9). Ook komen er meer hangers bij; zo was er al een variant in 17cm, maar er komen er nu ook in 23 en 27cm. Laatstgenoemde wordt met een extra waterbuffer geleverd. Ook nieuw dit seizoen: Jasmijn 17cm Bush, deze wordt momenteel al uitgeleverd. 

Trade Fair Naaldwijk

Op 11 en 12 maart is AltaNova aanwezig tijdens de Trade Fair in Naaldwijk en toont hier alle voorjaarsproducten die zij te bieden heeft. Op dat moment zijn de Stephanotus, Jasmijn en Genista volop beschikbaar en staat het Passiflora, Ceanothus, Toscaanse jasmijn seizoen te beginnen. AltaNova is te bezoeken in stand 4.9.

Gerelateerde berichten