Onze partners

Pull Position’s marketingteam in green heeft allerlei specialismen in huis. Daarnaast hebben we een netwerk aan waardevolle partners opgebouwd waar we graag mee samenwerken. Zo werken we met diverse creatieve bureaus, voor de realisatie van een website tot een complete nieuwe huisstijl. Een selecte groep aan bedrijven mogen we onze partners noemen.

Samen met Personeels Perspectief helpen we onze klanten bij diverse organisatie vraagstukken en trajecten. Met Review Partner kunnen we heel gericht klanttevredenheid over producten van onze klanten meten en verbeteren. Science Sells biedt zeer waardevolle wetenschappelijke inzichten op het gebied van consumentengedrag, marketing, social media, sales en persuasieve communicatie, in duidelijke taal zodat wij dit concreet kunnen toepassen in strategische trajecten. En Kenneth Smith is onze partner op het gebied van trainingen, van organisatie (Discovery, Insights) sales tot verkoop-en beurstrainingen. Ook hebben wij in de persoon van Jeanette van Mil en Ilone Blaauw (Veilig Veranderen), twee coaches in huis die persoonlijk coaching bieden en hierdoor diepgaand inzicht kunnen geven in de achtergronden van iemands gedrag en het doorbreken van belemmerende patronen bij mensen van directie tot medewerker.

Elke klant, elk project is anders en vraagt om een ander specialisme. Onze partners stellen ons in staat om onze expertise aan te vullen en gericht in te zetten bij klanten.