fbpx

Maak kennis met Amazone Plants nieuwe stijl

Anthuriumkwekerij levert potmaten 9, 12, 14 en 17 centimeter in nieuw tropisch jasje

12 juli 2019 –Amazone Plants lanceert vandaag de nieuwe stijl: Where the amazon comes to bloom, waarmee wordt verwezen naar de tropische oorsprong van de Anthurium. Het teeltoppervlak van Amazone Plants is uitgebreid naar 5,8 hectare, waardoor Amazone Plants maar liefst achttien (exclusieve) anthuriumrassen in vier verschillende potmaten kan leveren. Vanaf heden is dit uitgebreide assortiment in een ‘nieuw tropisch jasje’ leverbaar en te bekijken op de vernieuwde website www.amazoneplants.nl.

Nieuwe uitstraling

Kwekers Lex Scheffers en Fred van Zijl lieten zich voor de nieuwe uitstraling inspireren door de Amazone. Het gebied waar de Anthurium vandaan komt. De opvallende hoofdrol van de vogel in het nieuwe logo verwijst naar de papegaaien van kweker Fred van Zijl. Daarnaast is de vogel een mooie verwijzing naar de straatnaam, Vogelaer 7, waar de kwekerij in Honselersdijk is gevestigd.

Tijdens een feestelijke onthulling waren de medewerkers van Amazone Plants afgelopen donderdag de eersten die de nieuwe stijl te zien kregen. Nu is het de beurt aan de markt. Op de website van Amazone Plants (www.amazoneplants.nl) kan de bezoeker kennis maken met Amazone Plants nieuwe stijl, het uitgebreide assortiment en de nieuwe verpakkingen, die in potmaat 9, 12, 14 en 17cm leverbaar zijn. Ook zijn er bedrukte Deense dozen beschikbaar, waarin de Anthuriums eventueel zonder plastic hoezen kunnen worden geleverd.

Hét adres voor kwaliteitsanthuriums

Het assortiment van Amazone Plants bestaat uit achttien prachtige Anthura-rassen, waarvan enkele exclusief verkrijgbaar bij Amazone Plants. De groei in het assortiment wordt mogelijk gemaakt door de uitbreiding van het teeltoppervlakte. De naastgelegen tomatenkwekerij van Fred van Zijl is de afgelopen periode omgebouwd naar een zeer moderne en geautomatiseerde anthuriumkwekerij. Zo is deze ook uitgerust met een mobiel transport- en afleversysteem en wordt er een industriële robot ingezet voor de selectie van de planten en om deze precies op de goede stand in de teeltgoten neer te zetten. De gehele verbouwing is terug te kijken in een indrukwekkende timelapse video.

Over Amazone Plants

Amazone Plants uit Honselersdijk is een moderne Anthuriumkwekerij die voldoet aan de hoogste eisen voor het optimaal telen van een grote diversiteit kwaliteitsanthuriums. Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid staan hierbij hoog in het vaandel. Strategisch gelegen op een steenworp afstand van Royal FloraHolland Naaldwijk, levert Amazone Plants achttien soorten Anthurium in potmaat 12, 14, 17 en binnenkort ook 9cm. Voor meer informatie: www.amazoneplants.nl

Bron: Pull Position

Amazone Plants nieuwe huisstijl, rebranding door Pull Position
Lex en Fred onthullen nieuwe website door hijsen van de vlag

Gerelateerde berichten