fbpx

#BLOG | Pull’s Plantarium Top 3

Als marketingbureau vinden wij het belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste trends en om te blijven ontdekken wat er speelt in de markt. Dit doen wij op allerlei verschillende manieren. Het bezoeken van beurzen is er daar één van! Tijdens Plantarium 2019 in Boskoop, is het Pull team op zoek gegaan naar de tofste concepten, meest inspiratievolle stands of gewoon een goed verhaal. We delen graag complimenten uit aan de bedrijven die het goed voor elkaar hebben. Een drietal standhouders hebben we een compliment gegeven in de vorm van een handgeschreven kaartje. Graag delen we deze top 3 met jou!

1. Colour Your Garden – Plastic Soup

Duurzaamheid, het verminderen van plastic en bijdragen aan het milieu: stuk voor stuk thema’s waar we niet meer omheen kunnen en daar speelt Colour Your Garden perfect op in. Zij hebben een tray ontwikkeld van karton, met daarin drie verschillende plantjes voor in de tuin, een schaal of in een pot. De kartonnen tray kan gewoon bij het oud papier en wordt dus gerecycled. Daarnaast doneert Colour Your Garden per tray € 0,25 aan De Plastic Soup Foundation, een organisatie die zich inzet voor meer aandacht én oplossingen voor het wereldwijde plasticprobleem.

Ons compliment aan Colour Your Garden luidt: “Onze complimenten voor het meehelpen aan het verminderen van de plastic soup!”

Colour Your Garden vermindert de plastic soup door gebruik te maken van een kartonnen tray die gewoon bij het oud papier kan en dus gerecycled wordt.

2. Griffioen Wassenaar – Retail Concept

Griffioen Wassenaar biedt onder andere kant-en-klare tafels aan de retail met uiteenlopende thema’s; zoals ‘herfstkleuren’ en ‘Zomerbloeiers’, maar ook ‘Natuurlijke kruiden’ en ‘Schaduwplanten’. Wat dit concept zo sterk maakt, is het ontzorgen van zowel de retail, als de consument. Het tuincentra hoeft de tafel enkel te plaatsen en de consument wordt volledig geïnformeerd over de wetenswaardigheden van het product, bijvoorbeeld over welke planten zomerbloeiers zijn of welke in de schaduw kunnen staan. Daarnaast beschikt Griffioen Wassenaar over het keurmerk Planet Proof. Dankzij Modiform kan deze kweker namelijk vanaf voorjaar 2020 vaste planten leveren in potten en trays van 100% gerecycled plastic. Hierdoor komen er geen nieuwe plastics in de keten en wordt er gestreefd naar de verbanning van ‘single use plastics’

Ons compliment aan Griffioen Wassenaar luidt: “Onze complimenten voor het ontwerpen en uitdragen van dit goed doordachte retail-concept!”

Een schap vol herfstkleuren, winterharde groenblijvende planten, van Griffioen Wassenaar. Gespot door Pull Position tijdens Plantarium 2019.

3. F.N. Kempen – Rock Your Garden

Ons derde compliment geven we aan Rock Your Garden, een concept van F.N. Kempen. Ons viel deze stoere plant, voor zowel binnen als buiten, direct op dankzij de gave presentatie op de rotsen. De winterharde cactus geeft na een koude periode bloemen die tot 6 centimeter groot kunnen worden in verschillende, felle kleuren zoals rood, roze, geel, wit of oranje.

Ons compliment aan F.N. Kempen luidt: “Onze complimenten voor deze kleurrijke, vrolijke tuinplant!”

Rock Your Garden heeft winterharde cactussen in verschillende felle kleuren, gespot tijdens Plantarium 2019 door Pull Position.

Wil jij ook in onze top 3 terecht komen tijdens de volgende beurs? Wij helpen je graag met een opvallende stand presentatie! Neem dan contact op met Annelene Sonneveld van Pull Position via annelene@pullposition.nl of bezoek onze Instagram-, Facebook– of LinkedInpagina voor meer inspiratie.

Gerelateerde berichten