fbpx

#BLOG | Drie bijzonderheden van de Royal FloraHolland Trade Fair

Geselecteerd uit al het moois dat er te zien was.

Ben jij al bijgekomen van drie dagen Royal FloraHolland Trade Fair? Een drukke periode, voor zowel standhouder als bezoeker. Het team van Pull Position bezocht de beurs om op zoek te gaan naar allerlei bijzonderheden! Een ware speurtocht, door de drie grote hallen waar tal van prachtige presentaties stonden. In deze blog delen wij drie gave concepten die we gedurende de Royal FloraHolland Trade Fair hebben geselecteerd uit al het moois dat er te zien was.

Primula Pricanto Romantica van Ammerlaan-Sosef

Tijdens de beurs toont een veelheid aan standhouders haar mooiste producten en zo ook Ammerlaan-Sosef, met Primula Pricanto Romantica in het bijzonder. Deze Primula met vintage randje is beschikbaar in drie verschillende kleuren én kan tegen een stootje. Ook lieten we ons vertellen dat deze opvallende verschijning verkrijgbaar is in nog specialere vorm: namelijk met drie kleuren plant in één pot. Een waar pareltje dus!

Primula

Een zomerse presentatie van Winco Holland

Een creatieve presentatie, die bij al onze teamleden unaniem is opgevallen: een zanderige oase vol surfplanken, ligbedjes en… (gesneden) succulenten. Winco Holland onderscheidt zichzelf door te laten zien hoeveel kanten je op kan met vetplantjes. Dankzij de inspirerende presentatie hebben wij kennis gemaakt met de merken van Winco, zoals Meckx, Suprisingly en Wincx, en blijven deze voorlopig even in ons hoofd hangen. Goed gedaan!

Met bloembollen van JUB Holland de strijd aan tegen eikenprocessierups

Geluk bij een ongeluk: die nare eikenprocessierups die afgelopen zomer het hele land in haar greep had, kan worden bestreden met een speciaal bollenmengsel van JUB Holland. Het bedrijf uit Noordwijk heeft hiervoor een mix van narcissen, krokussen, blauwe druifjes, anemonen, botanische tulpen en Chionodoxa op de markt gebracht. Deze lokken natuurlijke vijanden van de rups, zoals de gaasvlieg, sluipwesp, sluipvlieger en koolmees. De bloembollen uit de pakketten bloeien daarnaast vroeg in het jaar, waardoor de rups wordt bestreden voor zij hun brandharen ontwikkelen of veranderen in een vlinder. En ook niet onbelangrijk: de mix aan prachtige bollen creëert een kleurrijk straatbeeld met prachtige bloemen. In samenwerking met diverse gemeenten worden de bollenmengsels dan ook op verschillende openbare plekken geplant, zodat iedereen in het voorjaar weer veilig naar buiten kan. Top!

Gerelateerde berichten