fbpx

BLOG | Digitale sierteelt events

Normaal gesproken is het kantoor van Pull Position deze week zo goed als leeg. De FlowerTrials zijn ook voor ons een belangrijk event en week 24 staat dan ook altijd in het teken van het bezoek aan vele veredelaars. Elk jaar maken we een goede planning zodat het hele team verschillende locaties kan bezoeken om de mooiste noviteiten te bekijken en ons netwerk te ontmoeten.

Dit jaar is alles anders door het coronavirus. Geen gezellig handen schudden, plantjes voelen en bloemen ruiken bij de mooiste bedrijven van onze sector, geen heerlijke lunches en mooie gebakjes, maar allemaal achter de pc. Want… Onze sierteeltsector staat natuurlijk niet stil! Er zijn nog steeds honderden mooie noviteiten en marktintroducties, en de meeste veredelaars nemen ons graag mee op digitale tour.  

In deze blog vertellen we je graag waar en hoe je de verschillende bedrijven kunt volgen, zodat je ook dit jaar kan genieten van alle bloemenpracht.

Takii Talks: Flower Novelties | Een interactieve sessie met verschillende productmanagers op woensdag 10 juni. Klik hier voor meer info.

Syngenta Flowers: Virtual Tour | De product- en marktspecialisten nemen je graag mee  op 360° virtual tour door de kassen van Syngenta Flowers op maandag 15 juni. Klik hier voor meer info.

Beekenkamp Flower digi Trials | Bij Beekenkamp kun je je agenda de hele week digitaal vullen met verschillende productpresentaties die je live kunt volgen. Inschrijven kan hier.  

Anthura Virtual Showkas | Naast een webinar voor alle (internationale) klanten aanstaande donderdag, neemt Anthura je ook mee voor een digitaal kijkje in de showkas. Klik hier voor een digitaal kijkje!

Florensis Solutions | Een kijkje in de kassen van Florensis mét uitleg per product van de productspecialisten. De filmpjes zijn al opgenomen, dus je kunt ze op je eigen moment bekijken. Klik hier voor alle filmpjes!

MNP Suntory Summer Garden | Geen digitale tour bij MNP, maar een uitnodiging om deze zomer (t/m 28 juni) toch een bezoek te brengen aan de showtuinen in Leimuiderbrug. Meer info? Klik hier! 

Sion Open June | Sion opent zowel haar digitale als fysieke deuren van 8 t/m 9 juni en presenteert trots alle nieuwe rassen en trends. Maak hier een afspraak.

PanAmerican Seed FlowerSTREAM | Op donderdag 11 juni kan je de FlowerSTREAM van PanAmerican Seed bolven via een speciale app of via ZOOM. Voor meer informatie klik je hier.

Royal van Zanten V-trials | Bij Royal Van Zanten kan je vanaf 8 juni terecht voor een week vol webinars waarin zij jou meenemen voor een trip down memorylane, maar ook laten ze jou de best selling plants zien, geven ze persoonlijk advies en nemen ze je mee in de wereld van marketing. Klik hier voor alle webinars.

P.S. Je kunt natuurlijk ook zelf zorgen voor een lekkere lunch en/of een gebakje tijdens de livestreams en digitale tours om toch nog een beetje éxtra van deze bijzondere week te genieten! 😉

Gerelateerde berichten